آموزش کامل تعمیر هندزفری خراب
- یک همراه همیشگی برای بیشتر ما به شمار میروند و همه ما تجربۀ خراب شدن آنها را داشتهایم. این لوازم جانبی پرکاربرد معمولا سیمهای نازک و قسمتهای حساسی دارند که بعد از چند بار ضربه خوردن، به زمین افتادن یا کشیدهشدن دچار مشکل میشوند.
- اگر به تازگی هندزفری شما هم خراب شده است، نگران نباشید. احتمال اینکه با روشهای گفته شده در این مقاله بتوانید آن را درست کنید، زیاد است. در این مقاله روشهای درست کردن هندزفری با لحیم کاری و بدون نیاز به لحیم را آموزش خواهیم داد که امتحان کردنشان ضرر ندارد. پس با جانبی همراه شوید.
نشانه های هندزفری خراب
هندزفریها لوازمی حساس هستند که به دلیل استفادههای فراوانی که از آنها میشود، خیلی زود ایراد پیدا میکنند. در مقالۀ «مشکلات رایج هندزفری» به سه مشکل بسیار رایجی که برای بیشتر کاربران پیش میآید، پرداختهایم.
یکی از مهمترین نشانههای یک هندزفری خراب شده این است که یکی از گوشیهای آن صدایی پخش نمیکند. ما قبلا در مقالۀ «علت کار نکردن یکی از گوشی های هندزفری بلوتوثی یا سیمی» راهکارهایی را به منظور حل این مشکل ارائه کردهایم.
از دیگر نشانههای یک هندزفری خراب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پخش نشدن صدا در هیچیک از گوشیها
- قطع و وصلی صدای پخش شده در هندزفری
- پخش کیفیت پایین و صدای به شدت ضعیف
- شناخته نشدن هندزفری پس از اتصال به گوشی
- نرساندن صدای کاربر به مخاطب در هنگام مکالمه (خرابی میکروفون)
نشناختن هندزفری پس از وصل کردن به گوشی، به ویژه در هندزفری بیسیم بسیار دیده میشود. شاید یکی از دلایل این موضوع اتصال غیراصولی به گوشی باشد. اگر شما هم با این مشکل روبرو هستید، ابتدا مقالۀ «چرا هندزفری بلوتوثی به گوشی متصل نمیشود» را مطالعه کنید. سپس در صورتی که مشکل حل نشد، راهکارهای تعمیر هندزفری خراب را امتحان کنید.
اگر احساس میکنید صدای هندزفری شما کیفیت لازم را ندارد و ضعیف است، احتمالا راهکارهای نوشته شده در مقالۀ «چگونه صدای هندزفری را تقویت کنیم» میتواند تا حد زیادی مشکل را برطرف کند. تنها اگر از راهحلهای گفته شده به جواب نرسیدید، روشهای درست کردن هندزفری خراب را امتحان کنید.
اگر مشکل از میکروفون هندزفری است و در هنگام مکالمه صدایی از شما به مخاطبتان نمیرسد، بهتر است ابتدا نگاهی به مقالۀ «چرا میکروفون هندزفری کار نمیکند» داشته باشید و اگر راهحلهای گفته شده در این مقاله نتوانست به شما کمک کند، به سراغ تعمیر هندزفری خود بروید.
روشهای درست کردن هندزفری خراب
نشانههای یک هندزفری خراب را در پاراگراف بالا بررسی کردیم. علاوه بر آن هرگونه پارگی در قسمت سوکت یا سیم هندزفری، شکستگی قاب گوشیها، کج شدن جک هندزفری و غیره هم مسلما به بروز مشکل و خرابی در هندزفری منجر میشوند که به دلیل استفاده نادرست از این لوازم جانبی اتفاق میافتند. در صورتی که میتوان با رعایت چند نکته عمر هندزفری را افزایش داد.
تمیز کردن اصولی هدفونها هم یکی دیگر از راههای پیشگیری از خراب شدن آنها به شمار میرود. برای این کار حتما نکات گفته شده در مقالۀ «چطور هندزفری را تمیز کنیم» را بخوانید. تمیز کردن هندزفری آیفون را هم به صورت مرتب فراموش نکنید.
اگر احساس میکنید که علت کار نکردن هندزفری شما از کشیدگی، پارگی یا آسیب دیدگی سیم آن است، نگران نباشید میتوانید آن را با سیم جدیدی عوض کنید. این کار با لحیم کاری و بدون نیاز به لحیم قابل اجرا است؛ اما قبل از اینکه برای این کار اقدام کنید، باید دلیل اصلی کار نکردن هندزفری خود را تشخیص دهید. شاید مشکل از سیم نباشد و بتوان با راهکارهای سادهتری آن را برطرف کرد.
تشخیص علت کار نکردن هندزفری خراب
ممکن است دلیل اصلی خرابی هندزفری مربوط به جک هندزفری، سیم، سر کابل USB و غیره باشد. باید ابتدا منشا اصلی را تشخیص داد و سپس برای تعمیر کردن هندزفری دست به کار شد.
تشخیص خرابی جک هندزفری
ممکن است اصلا مشکل از هندزفری نباشد، بلکه به دلیل خرابی جک گوشی صدایی پخش نشود. پس هندزفری خود را به گوشی دیگری متصل کرده و آن را بررسی کنید. اگر در دستگاه جدید مشکلی نداشت، پس ایراد از جک هندزفری گوشی است که با راهحل زیر شاید بتوان آن را برطرف کرد:
تمیز کردن جک هندزفری
احتمال دارد به دلیل ورود گرد و غبار به مرور زمان، راه اتصال بین هدفون و گوشی آلوده شده باشد و همین موضوع باعث ایجاد اختلال در نقطه اتصال هندزفری با گوشی شده باشد. با فوت کردن پرزها و ریزگردهای نشسته در این قسمت را فراری دهید یا اینکه از یک گوش پاک کن کمک بگیرد و به آرامی داخل پورت را تمیز کنید.
اگر با این راهکار مشکل حل نشد، ناچارید که گوشی خود را برای تعمیر به متخصصان بسپارید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید